Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Musstaqbal Akhdar Ma`
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Abdeli Osmani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fadl de bal. Fadl schiet op doel. Rozin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bahjat rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sa`d heeft problemen om de bal te vangen. Fadl is nu in balbezit. Fadl draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Amjad de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Musstaqbal - Akhdar Ma` 0:1

22e minuut.
Denden met een snelle inworp. Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdeli Osmani haalt uit met een fantastische trap. Rais krijgt zijn hoofd ertegen. Rozin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Musstaqbal - Akhdar Ma` 0:2

37e minuut.
Sa`d geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rais met een snelle inworp. Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdeli Osmani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Musstaqbal 53%, Akhdar Ma` 47%.
Bezii Musstaqbal - Akhdar Ma` 0:2

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Reis de bal onder controle te krijgen. Inworp. Adjoulnija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayub is nu in balbezit. Ayub geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Adjoulnija is nu in balbezit. Adjoulnija passt de bal zonder na te denken. Husam bereikt de bal nog maar net als eerste. Husam draait met de bal, schiet en ... Nisawi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Musstaqbal - Akhdar Ma` 1:2

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nisawi niet meer kan verder spelen. Abd-al-Qadir komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Amjad geeft een hoge lob. Inworp. Rais met een snelle inworp. Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdeli Osmani geeft een hoge lob. Rozin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fadl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Musstaqbal 53%, Akhdar Ma` 47%.
Bezii Musstaqbal - Akhdar Ma` 1:2