Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akhdar Ma` Bezii Musstaqbal
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rubeen geeft de bal voor. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek geeft een hoge lob. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Tuama geeft een lange en hoge pass. Rais heeft problemen om de bal te vangen. Husam bereikt de bal nog maar net als eerste. Husam haalt uit met een fantastische trap. Nisawi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Ma` - Bezii Musstaqbal 0:1

21e minuut.
Adjoulnija rent richting de bal. Adjoulnija geeft de bal voor. Zaki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuama is nu in balbezit. Tuama geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Abu-Abdel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adjoulnija met een snelle inworp. Benhaim is nu in balbezit. Benhaim geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Omar met een sublieme pass. Zaki is nu in balbezit. Met opzet legt Ben Barek zijn tegenspeler op de grond. Ben Barek krijgt een gele kaart. Zaki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Omar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fellatah rent richting de bal. Fellatah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tuama met een sublieme pass. Abdeli Osmani rent richting de bal. Met opzet legt Amjad zijn tegenspeler op de grond. Abdeli Osmani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Nisawi met een harde bal richting middenveld. Denden bereikt de bal nog maar net als eerste. Denden passt de bal zonder na te denken. Fellatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellatah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tuama rent richting de bal. Tuama probeert naar een medespeler te passen. Rubeen rent richting de bal. Husam verovert de bal door een tackle van achteren. Husam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Husam bereikt de bal nog maar net als eerste. Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Husam verovert de bal door een tackle van achteren. Husam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Ma` - Bezii Musstaqbal 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar Ma` 63%, Bezii Musstaqbal 37%.
Akhdar Ma` - Bezii Musstaqbal 0:2

46e minuut.
Tuama met een sublieme pass. Zaki is nu in balbezit. Ben Barek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ben Barek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdeli Osmani passt de bal zonder na te denken. Amjad rent richting de bal. Fellatah onderschept slim de pass. Fellatah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fellatah rent richting de bal. Fellatah haalt uit met een fantastische trap. Rozin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Riaki geeft de bal voor. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama speelt de bal door. Husam rent richting de bal. Husam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Ma` - Bezii Musstaqbal 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar Ma` 39%, Bezii Musstaqbal 61%.
Akhdar Ma` - Bezii Musstaqbal 0:3