Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Musstaqbal Fouk Maalaka
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Hammani kopt de bal weg. Rouissi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benhaim met een sublieme pass. Husam is nu in balbezit. Husam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ben Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Benhaim rent richting de bal. Benhaim probeert naar een medespeler te passen. Husam bereikt de bal nog maar net als eerste. Husam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Benhaim passt de bal met de wreef. Adjoulnija is nu in balbezit. Adjoulnija geeft de bal voor. Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sa`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Mu`tasim onderschept slim de pass. Mu`tasim probeert naar een medespeler te passen. Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Salih draait met de bal, schiet en ... Rozin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Riaki is nu in balbezit. Ibrezieni rent richting de bal. Ibrezieni probeert naar een medespeler te passen. Salih rent richting de bal. Salih draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Musstaqbal - Fouk Maalaka 0:1

38e minuut.
Riaki probeert naar een medespeler te passen. Mu`tasim probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ben Barek. Mu`tasim moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mu`tasim kan niet meer verder spelen. Yasir komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Yasir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuhrabi rent richting de bal. Sa`d begaat een overtreding. Sa`d krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Tuama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rouissi probeert de bal met de borst te controleren. Rouissi met een sublieme pass. Husam rent richting de bal. Husam schiet op doel. Yaseen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Rouissi speelt de bal door. Riaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrezieni verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrezieni geeft een lange en hoge pass. Sa`d probeert de bal aan de voet te houden. Rozin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salih rent richting de bal. Salih draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Musstaqbal - Fouk Maalaka 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Musstaqbal 49%, Fouk Maalaka 51%.
Bezii Musstaqbal - Fouk Maalaka 0:2

62e minuut.
Salih is nu in balbezit. Ziadi is nu in balbezit. Salih verovert de bal door een tackle van achteren. Fuhrabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrabi haalt uit met een fantastische trap. Rozin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Teldjoun kopt de bal weg. Rouissi controleert de bal met de borst. Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Salih schiet op doel. Ziadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Benhaim de bal. Teldjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim verovert de bal door een tackle van achteren. Benhaim schiet op doel. Joman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Musstaqbal - Fouk Maalaka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Musstaqbal 49%, Fouk Maalaka 51%.
Bezii Musstaqbal - Fouk Maalaka 1:2