Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akhdar Ma` Fc Taiba
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 14.1
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


32e minuut.
As`ad onderschept slim de pass. As`ad passt de bal in één keer door. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdeli Osmani onderschept slim de pass. Abdeli Osmani geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar Ma` 37%, Fc Taiba 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akhdar Ma` - Fc Taiba 0:0

49e minuut.
As`ad geeft een lange en hoge pass. Abdeli Osmani is nu in balbezit. Kaleel Hajjaji tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdeli Osmani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdeli Osmani wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Omar geeft de bal voor. Kaleel Hajjaji heeft problemen om de bal te vangen. Fadl is nu in balbezit. Fadl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Ma` - Fc Taiba 1:0

61e minuut.
Abu-Abdel passt de bal in één keer door. Abdeli Osmani is nu in balbezit. Abdeli Osmani passt de bal met de wreef. Fadl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
El Khalifa heeft problemen om de bal te vangen. Zaki rent richting de bal. Zaki passt de bal in één keer door. Fadl rent richting de bal. Fadl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nijhhuis onderschept slim de pass. Denden verovert de bal door een tackle van achteren. Denden speelt de bal door. Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdeli Osmani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Qusay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdeli Osmani is nu in balbezit. Qusay onderschept slim de pass. Fadl rent richting de bal. Fadl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Abu-Abdel geeft een hoge lob. Fadl probeert de bal aan de voet te houden. Fadl passt de bal met de wreef. Abdeli Osmani heeft problemen om de bal te vangen. Abdeli Osmani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zaki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Abdeli Osmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdeli Osmani geeft een lange en hoge pass. Fadl rent richting de bal. Fadl draait met de bal, schiet en ... Mus`ad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar Ma` 24%, Fc Taiba 76%.
Akhdar Ma` - Fc Taiba 1:0