Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akhdar Ma` Al Riyadh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 14.6
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Denden geeft een hoge lob. Daar is Makram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdeli Osmani rent richting de bal. Abdeli Osmani schiet op doel. Yasir heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Ma` - Al Riyadh 1:0

7e minuut.
Fadl is nu in balbezit. Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdeli Osmani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Makram de bal onder controle te krijgen. Boughanmi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Yasir de bal. Fadl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadl haalt uit met een fantastische trap. Yasir probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Reis geeft de bal voor. Yasir speelt de bal door. Malle heeft problemen om de bal te vangen. Asim bereikt de bal nog maar net als eerste. Asim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Abd-al-Qadir speelt de bal door. Abdeli Osmani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yasir de bal onder controle te krijgen. Fadl is nu in balbezit. Fadl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Ma` - Al Riyadh 2:0

43e minuut.
Abdeli Osmani verovert de bal door een tackle van achteren. Abdeli Osmani passt de bal met de wreef. Denden probeert naar een medespeler te passen. Fadl is nu in balbezit. Fadl schiet op doel. Boughanmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar Ma` 57%, Al Riyadh 43%.
Akhdar Ma` - Al Riyadh 2:0

52e minuut.
Asim bereikt de bal nog maar net als eerste. Asim probeert naar een medespeler te passen. Bartholomeu is nu in balbezit. Reis rent richting de bal. Reis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boughanmi trapt de bal weg van het doel. Reis kopt de bal weg. Fadl is nu in balbezit. Fadl haalt uit met een fantastische trap. Boughanmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Ma` - Al Riyadh 3:0

68e minuut.
Abdeli Osmani rent richting de bal. Reis rent richting de bal. Reis passt de bal met de wreef. Fadl rent richting de bal. Fadl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar Ma` 37%, Al Riyadh 63%.
Akhdar Ma` - Al Riyadh 3:0