Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fouk Maalaka Fc Taiba
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 12.8
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


28e minuut.
Ibrezieni met een sublieme pass. Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrabi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fouk Maalaka - Fc Taiba 1:0

32e minuut.
Shakir speelt de bal door. Klungelig pakt Taha de bal. Shakir probeert naar een medespeler te passen. Dhif rent richting de bal. Dhif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fuhrabi kopt de bal weg. Hammani speelt de bal door. Ibrahim heeft problemen om de bal te vangen. Salih is nu in balbezit. Salih draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dhif met een sublieme pass. Mu`tasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawdat maakt een afschuwelijke overtreding. Jawdat is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Jamil verovert de bal door een tackle van achteren. Salih is nu in balbezit. El Khalifa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Khalifa krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Fuhrabi met een sublieme pass. Hammani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jomaou de bal. Fuhrabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrabi haalt uit met een fantastische trap. Mus`ad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fouk Maalaka - Fc Taiba 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fouk Maalaka 45%, Fc Taiba 55%.
Fouk Maalaka - Fc Taiba 2:0

47e minuut.
Daar is Riaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Riaki ... Strafschop! Dhif raakt geblesseerd tijdens het duel. Abed-Abdul zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Yaseen bokst de bal weg.

51e minuut.
Joman speelt de bal door. Abed-Abdul rent richting de bal. Shakir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shakir krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Teldjoun geeft een hoge lob. Daar is Jomaou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jomaou passt de bal zonder na te denken. Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Salih haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fouk Maalaka - Fc Taiba 3:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibrezieni met een snelle inworp. Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Salih rent richting de bal. Salih draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fouk Maalaka - Fc Taiba 4:0

87e minuut.
Fuhrabi onderschept slim de pass. Fuhrabi met een sublieme pass. Hikmat is nu in balbezit. Salih verovert de bal door een tackle van achteren. Salih draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fouk Maalaka 34%, Fc Taiba 66%.
Fouk Maalaka - Fc Taiba 4:0