Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نافر Harika Naher
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Kubane passt de bal in één keer door. Fawzi rent richting de bal. Fawzi passt de bal zonder na te denken. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
نافر - Harika Naher 1:0

12e minuut.
Kubane probeert naar een medespeler te passen. Bin-Amin rent richting de bal. Bejaoumi onderschept slim de pass. Kubane verovert de bal door een tackle van achteren. Kubane haalt uit met een fantastische trap. Dradeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Obeid is nu in balbezit. Obeid met een sublieme pass. Kubane is nu in balbezit. Bin-Amin rent richting de bal. Bin-Amin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Fawzi met een snelle inworp. Benabdellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benabdellah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Benabdellah neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
نافر - Harika Naher 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نافر 64%, Harika Naher 36%.
نافر - Harika Naher 2:0

56e minuut.
Kamil verovert de bal door een tackle van achteren. Kamil geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Titsi de bal onder controle te krijgen. Kubane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Muhsin geeft de bal voor. Essaifi rent richting de bal. Yahya onderschept slim de pass. Yahya schiet op doel. Bin-Amin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
نافر - Harika Naher 3:0

65e minuut.
Nefteziri kopt de bal weg. Kubane is nu in balbezit. Kubane passt de bal in één keer door. Bin-Amin is nu in balbezit. Bin-Amin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Mahjoub geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asim met een snelle inworp. Kubane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubane draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
نافر - Harika Naher 3:1

82e minuut.
Yahya heeft problemen om de bal te vangen. Nefteziri rent richting de bal. Yahya onderschept slim de pass. Yahya draait met de bal, schiet en ... Bin-Amin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نافر 58%, Harika Naher 42%.
نافر - Harika Naher 3:1