Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Taiba Bezii Musstaqbal
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim probeert naar een medespeler te passen. Husam bereikt de bal nog maar net als eerste. Husam haalt uit met een fantastische trap. Mus`ad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Husam bereikt de bal nog maar net als eerste. Husam schiet op doel. Mus`ad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Adjoulnija zal de hoekschop nemen. Tuama heeft problemen om de bal te vangen. Husam rent richting de bal. Husam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Taiba - Bezii Musstaqbal 0:1

19e minuut.
Sa`d rent richting de bal. Abed-Abdul verovert de bal door een tackle van achteren. Abed-Abdul probeert naar een medespeler te passen. Dhif rent richting de bal. Dhif haalt uit met een fantastische trap. Rozin bokst de bal weg.

21e minuut.
Rouissi is nu in balbezit. Dhif rent richting de bal. Rouissi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dhif is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaleel Hajjaji wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek geeft een lange en hoge pass. Ibrahim kopt de bal weg. Abed-Abdul bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed-Abdul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ben Barek speelt de bal door. Rouissi rent richting de bal. Rouissi passt de bal zonder na te denken. Daar is Adjoulnija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adjoulnija geeft de bal voor. Mus`ad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Abed-Abdul is nu in balbezit. Dhif rent richting de bal. Amjad bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif onderschept slim de pass. Dhif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Taha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Benhaim de bal. Benhaim passt de bal in één keer door. Husam is nu in balbezit. Husam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Taiba 57%, Bezii Musstaqbal 43%.
Fc Taiba - Bezii Musstaqbal 0:1

53e minuut.
Riaki passt de bal met de wreef. Benhaim rent richting de bal. Benhaim passt de bal met de wreef. Husam rent richting de bal. Husam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Taiba - Bezii Musstaqbal 0:2

56e minuut.
Kaleel Hajjaji geeft de bal voor. Inworp. Ben Barek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuama rent richting de bal. Tuama geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Jomaou is nu in balbezit. Benhaim rent richting de bal. Benhaim passt de bal in één keer door. Husam rent richting de bal. Husam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nijhhuis geeft een hoge lob. Taha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ben Barek. Ben Barek krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Benhaim verovert de bal door een tackle van achteren. Benhaim geeft een lange en hoge pass. Ibrahim rent richting de bal. Husam bereikt de bal nog maar net als eerste. Husam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nijhhuis is nu in balbezit. Nijhhuis geeft een hoge lob. Ziadi is nu in balbezit. Dhif verovert de bal door een tackle van achteren. Dhif schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rozin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Taiba 75%, Bezii Musstaqbal 25%.
Fc Taiba - Bezii Musstaqbal 0:2