Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نافر Akhdar Ma`
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


24e minuut.
Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Denden onderschept slim de pass. Denden passt de bal met de wreef. Fadl is nu in balbezit. Fadl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bouzaiemi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Figlis de bal onder controle te krijgen. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya schiet op doel. Abd-al-Qadir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
نافر - Akhdar Ma` 1:0

33e minuut.
Mahjoub is nu in balbezit. Reis is nu in balbezit. Reis passt de bal zonder na te denken. Fadl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Zaki speelt de bal door. Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Omar passt de bal met de wreef. Fadl is nu in balbezit. Fadl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نافر 41%, Akhdar Ma` 59%.
نافر - Akhdar Ma` 1:0

46e minuut.
Benabdellah is nu in balbezit. Benabdellah speelt de bal door. Kamil is nu in balbezit. Fadl verovert de bal door een tackle van achteren. Fadl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
نافر - Akhdar Ma` 1:1

50e minuut.
Mahjoub onderschept slim de pass. Mahjoub met een sublieme pass. Benabdellah is nu in balbezit. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya haalt uit met een fantastische trap. Abd-al-Qadir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Abu-Abdel geeft een lange en hoge pass. Bejaoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejaoumi met een sublieme pass. Yahya rent richting de bal. Yahya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dradeni trapt de bal weg. Omar kopt de bal weg. Boussaid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdeli Osmani rent richting de bal. Abdeli Osmani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
نافر - Akhdar Ma` 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نافر 50%, Akhdar Ma` 50%.
نافر - Akhdar Ma` 1:2