Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harika Naher Fc Taiba
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 13.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Kubane onderschept slim de pass. Kubane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bin-Amin de bal. Kubane rent richting de bal. Kubane schiet op doel. Mus`ad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

9e minuut.
Titsi kopt de bal weg. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubane is nu in balbezit. Kubane haalt uit met een fantastische trap. Mus`ad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Naher - Fc Taiba 1:0

14e minuut.
Obeid passt de bal met de wreef. Sa`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt El Khalifa zijn tegenspeler op de grond. Sa`d raakt geblesseerd tijdens het duel. Obeid met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Kubane onderschept slim de pass. Bin-Amin is nu in balbezit. Kubane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bin-Amin kopt de bal weg. Jomaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubane onderschept slim de pass. Kubane schiet op doel. Ibrahim kopt de bal weg. Mus`ad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Kubane onderschept slim de pass. Kubane speelt de bal door. Bin-Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bin-Amin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hikmat geeft de bal voor. Inworp. Asim met een snelle inworp. Kubane rent richting de bal. Kubane geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harika Naher 39%, Fc Taiba 61%.
Harika Naher - Fc Taiba 1:0

47e minuut.
Kaleel Hajjaji controleert de bal met de borst. Kubane rent richting de bal. Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Kubane onderschept slim de pass. Kubane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kubane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubane passt de bal in één keer door. Bin-Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bin-Amin draait met de bal, schiet en ... Hikmat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mus`ad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Abed-Abdul bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeid onderschept slim de pass. Obeid speelt de bal door. Kubane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubane schiet op doel. Mus`ad bokst de bal weg.

83e minuut.
Barakat onderschept slim de pass. Jawdat verovert de bal door een tackle van achteren. Jawdat speelt de bal door. Kubane is nu in balbezit. Kubane geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harika Naher 22%, Fc Taiba 78%.
Harika Naher - Fc Taiba 1:0