Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Taiba Harika Naher
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


16e minuut.
Jomaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubane verovert de bal door een tackle van achteren. Kubane probeert naar een medespeler te passen. Bin-Amin is nu in balbezit. Bin-Amin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fudayl is nu in balbezit. Taha onderschept slim de pass. Taha met een sublieme pass. Abed-Abdul is nu in balbezit. Abed-Abdul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fudayl geeft een hoge lob. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa geeft een hoge lob. Asim rent richting de bal. Asim geeft de bal voor. Mus`ad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kaleel Hajjaji verovert de bal door een tackle van achteren. Titsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Titsi passt de bal zonder na te denken. Kubane is nu in balbezit. Kubane haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mus`ad trapt de bal weg van het doel. Obeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeid geeft een hoge lob. Dhif is nu in balbezit. Dhif draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Taiba 54%, Harika Naher 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Taiba - Harika Naher 0:0

49e minuut.
Nijhhuis rent richting de bal. Nijhhuis geeft een lange en hoge pass. Nefteziri heeft problemen om de bal te vangen. Dhif is nu in balbezit. Dhif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Abed-Abdul is nu in balbezit. Abed-Abdul passt de bal in één keer door. Daar is Nefteziri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhif is nu in balbezit. Dhif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hikmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hikmat geeft de bal voor. Fudayl kopt de bal weg. Bin-Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bin-Amin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jawdat rent richting de bal. Barakat onderschept slim de pass. Barakat met een sublieme pass. Bin-Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bin-Amin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jomaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubane speelt de bal door. Bin-Amin is nu in balbezit. Bin-Amin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Taiba 69%, Harika Naher 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Taiba - Harika Naher 0:0