Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-ahly egypt Akhdar Ma`
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Abdeli Osmani onderschept slim de pass. El-Koraad is nu in balbezit. Abdeli Osmani verovert de bal door een tackle van achteren. Fadl is nu in balbezit. Fadl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al-ahly egypt - Akhdar Ma` 0:1

6e minuut.
Zaki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdeli Osmani rent richting de bal. Rihmaian begaat een overtreding. Abdeli Osmani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdeli Osmani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fadl rent richting de bal. Fadl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al-ahly egypt - Akhdar Ma` 0:2

10e minuut.
Denden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdeli Osmani is nu in balbezit. Abdeli Osmani passt de bal in één keer door. Zaki is nu in balbezit. Zaki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hurajah is nu in balbezit. Reis rent richting de bal. Hurajah begaat een overtreding. Reis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Reis kan niet meer verder spelen. Rais komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Hurajah is nu in balbezit. Yasin rent richting de bal. Rais verovert de bal door een tackle van achteren. Hurajah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurajah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Majid is nu in balbezit. Majid probeert naar een medespeler te passen. Hurajah rent richting de bal. Yasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Hurajah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurajah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hurajah krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Jabir verovert de bal door een tackle van achteren. Jabir probeert naar een medespeler te passen. Figlis rent richting de bal. Yasin is nu in balbezit. Yasin draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Qadir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-ahly egypt 74%, Akhdar Ma` 26%.
al-ahly egypt - Akhdar Ma` 0:2

68e minuut.
Farag geeft de bal voor. Inworp. Zaki met de inworp. Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdeli Osmani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
El-Koraad kan de bal niet met de borst controleren. Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdeli Osmani probeert naar een medespeler te passen. Fadl rent richting de bal. Fadl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Farag rent richting de bal. Fadl rent richting de bal. Farag schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Farag is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Majid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurajah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurajah schiet op doel. Yasin heeft problemen om de bal te vangen. Yasin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-ahly egypt 66%, Akhdar Ma` 34%.
al-ahly egypt - Akhdar Ma` 0:2