Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huhjkjiuhol AL_AHLE
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Taha rent richting de bal. Taha geeft de bal voor. Anwar kopt de bal weg. Tariq rent richting de bal. Tariq geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anwar bereikt de bal nog maar net als eerste. Anwar schiet op doel. Sha`ban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huhjkjiuhol - AL_AHLE 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tariq met de inworp. Klungelig pakt Mamduh de bal. Mamduh geeft een lange en hoge pass. Anwar heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
huhjkjiuhol - AL_AHLE 0:2

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Tariq de bal onder controle te krijgen. Haytham rent richting de bal. Haytham speelt de bal door. Mamduh rent richting de bal. Mamduh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawdat rent richting de bal. Jawdat passt de bal in één keer door. Tiabi rent richting de bal. Tiabi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Osama bereikt de bal nog maar net als eerste. Osama passt de bal in één keer door. Mamduh is nu in balbezit. Anwar rent richting de bal. Anwar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huhjkjiuhol - AL_AHLE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huhjkjiuhol 64%, AL_AHLE 36%.
huhjkjiuhol - AL_AHLE 0:3

56e minuut.
Ghadbhum geeft een lange en hoge pass. Jawdat is nu in balbezit. Jawdat probeert naar een medespeler te passen. Tiabi rent richting de bal. Tiabi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Anwar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh is nu in balbezit. Osama begaat een overtreding. Mamduh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mamduh neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
huhjkjiuhol - AL_AHLE 0:4

71e minuut.
Abd-al-Karim met een sublieme pass. Jawdat is nu in balbezit. Jawdat passt de bal in één keer door. Tiabi is nu in balbezit. Tiabi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Abd-al-Jawwad heeft problemen om de bal te vangen. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Atif schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Atif krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huhjkjiuhol 65%, AL_AHLE 35%.
huhjkjiuhol - AL_AHLE 0:4