Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc davido Los Galáct!cos CF
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 21.4
hopeless Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Manal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouzaiemi is nu in balbezit. Manal rent richting de bal. Abd-al-Aziz is nu in balbezit. Abd-al-Aziz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ghadbhum met een harde bal richting middenveld. Daar is Abdelmajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelmajid passt de bal in één keer door. Baha bereikt de bal nog maar net als eerste. Baha draait met de bal, schiet en ... Ayman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abd-al-Fattah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abd-al-Aziz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Abdelmajid rent richting de bal. Baha verovert de bal door een tackle van achteren. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Baha is nu in balbezit. Baha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc davido - Los Galáct!cos CF 0:1

24e minuut.
Amjad passt de bal met de wreef. Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmajid begaat een overtreding. Shaloufa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Shaloufa kan niet meer verder spelen. Hani komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. El Khalifa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Abd-al-Aziz heeft problemen om de bal te vangen. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi speelt de bal door. Hani is nu in balbezit. Hani draait met de bal, schiet en ... Ayman bokst de bal weg. Ayman speelt de bal door. El Khalifa rent richting de bal. M`Hadhebi onderschept slim de pass. Abd-al-Aziz is nu in balbezit. Abd-al-Aziz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc davido 47%, Los Galáct!cos CF 53%.
fc davido - Los Galáct!cos CF 0:1

51e minuut.
Bouzaiemi passt de bal in één keer door. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi geeft een lange en hoge pass. Lahcen controleert de bal met de borst. Baha onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
El Khalifa is nu in balbezit. El Khalifa geeft de bal voor. Abd-al-Qadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Baha bereikt de bal nog maar net als eerste. Baha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
El Khalifa is nu in balbezit. El Khalifa geeft een hoge lob. Lahcen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baha rent richting de bal. Baha draait met de bal, schiet en ... Ayman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc davido - Los Galáct!cos CF 0:2

80e minuut.
Doeltrap. Ayman met een harde bal richting middenveld. Abd-al-Aziz kopt de bal weg. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal schiet op doel. Ghadbhum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
M`Hadhebi rent richting de bal. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baha is nu in balbezit. Baha draait met de bal, schiet en ... Ayman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc davido 61%, Los Galáct!cos CF 39%.
fc davido - Los Galáct!cos CF 0:2