Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal Blackout king4m
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdelmajid met een snelle inworp. Juma probeert naar een medespeler te passen. Fekih is nu in balbezit. Fekih schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Salih zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Masry is nu in balbezit. Mido rent richting de bal. El Masry onderschept slim de pass. El Masry geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fekih bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim rent richting de bal. Fekih verovert de bal door een tackle van achteren. Fekih draait met de bal, schiet en ... Habib probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Blackout - king4m 0:1

33e minuut.
Ra`d rent richting de bal. Ra`d probeert naar een medespeler te passen. Salih speelt de bal door. El Masry rent richting de bal. El Masry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hani rent richting de bal. Hani speelt de bal door. Ra`d is nu in balbezit. El Masry is nu in balbezit. El Masry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Blackout 43%, king4m 57%.
Eternal Blackout - king4m 0:1

60e minuut.
Nadim kopt de bal weg. Hakim rent richting de bal. Hakim geeft de bal voor. El Masry rent richting de bal. El Masry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mido bereikt de bal nog maar net als eerste. El Masry verovert de bal door een tackle van achteren. El Masry met een sublieme pass. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Salih met een snelle inworp. El Masry bereikt de bal nog maar net als eerste. El Masry draait met de bal, schiet en ... Ra`d is nu in balbezit. Ra`d schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Isam is nu in balbezit. Ra`d onderschept slim de pass. Aziz rent richting de bal. Fekih verovert de bal door een tackle van achteren. Fekih draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Blackout 43%, king4m 57%.
Eternal Blackout - king4m 0:1