Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huhjkjiuhol الهلال2012
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tiabi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Benhalimaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nouira rent richting de bal. Nouira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mkadmi rent richting de bal. Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jawdat. Jawdat krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Benhalimaya is nu in balbezit. Benhalimaya geeft de bal voor. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Osama de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Naqid verovert de bal door een tackle van achteren. Naqid geeft de bal voor. Nouira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa draait met de bal, schiet en ... Sha`ban bokst de bal weg.

35e minuut.
Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamil geeft de bal voor. Hazalija probeert de bal aan de voet te houden. Tiabi rent richting de bal. Tiabi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huhjkjiuhol 59%, الهلال2012 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
huhjkjiuhol - الهلال2012 0:0

48e minuut.
Fekhma geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hazalija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jawdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawdat draait met de bal, schiet en ... Makram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Nouira is nu in balbezit. Bejaoumi onderschept slim de pass. Bejaoumi probeert naar een medespeler te passen. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira haalt uit met een fantastische trap. Sha`ban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Hakala is nu in balbezit. Hakala probeert naar een medespeler te passen. Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. El Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hakala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala passt de bal in één keer door. Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira rent richting de bal. Nouira schiet op doel. Sha`ban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Daar is Fekhma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fekhma geeft de bal voor. Ghadbhum is nu in balbezit. El Khalifa rent richting de bal. El Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huhjkjiuhol 65%, الهلال2012 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
huhjkjiuhol - الهلال2012 0:0