Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brahim rajawi AL_AHLE
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wagih met een snelle inworp. Klungelig pakt Debelle de bal. Jhanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jhanda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Tariq passt de bal met de wreef. Anwar rent richting de bal. Al-Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Anwar is nu in balbezit. Mamduh is nu in balbezit. Tazariani verovert de bal door een tackle van achteren. Anwar verovert de bal door een tackle van achteren. Anwar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Anwar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Denden komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Tazariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh verovert de bal door een tackle van achteren. Mamduh passt de bal zonder na te denken. Denden is nu in balbezit. Denden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Denden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tazariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mamduh zijn tegenspeler op de grond. Mamduh krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Tazariani onderschept slim de pass. Tazariani met een sublieme pass. Mamduh rent richting de bal. Mamduh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abd-al-Hamid de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
brahim rajawi - AL_AHLE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brahim rajawi 64%, AL_AHLE 36%.
brahim rajawi - AL_AHLE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brahim rajawi 63%, AL_AHLE 37%.
brahim rajawi - AL_AHLE 0:1