Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Galáct!cos CF king4m
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Inworp. Amjad met een snelle inworp. El Khalifa rent richting de bal. El Khalifa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galáct!cos CF - king4m 1:0

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mustafa trapt de bal weg van het doel. Mido kopt de bal weg. Shukri bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fekih rent richting de bal. Fekih draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Galáct!cos CF - king4m 1:1

39e minuut.
Abdelmajid onderschept slim de pass. Abdelmajid geeft een lange en hoge pass. Mkadmi rent richting de bal. Fekih verovert de bal door een tackle van achteren. Fekih draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galáct!cos CF 41%, king4m 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Galáct!cos CF - king4m 1:1

50e minuut.
Mkadmi met een snelle inworp. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi geeft een lange en hoge pass. Al-Dobieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dobieri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Baha rent richting de bal. Baha met een sublieme pass. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa schiet op doel. Abd-al-Allah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galáct!cos CF - king4m 2:1

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abd-al-Allah met een harde bal richting middenveld. Juma kopt de bal weg. Baha bereikt de bal nog maar net als eerste. Baha schiet op doel. Abd-al-Allah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galáct!cos CF - king4m 3:1

82e minuut.
Ibrahim probeert naar een medespeler te passen. Baha bereikt de bal nog maar net als eerste. Baha speelt de bal door. Fekih is nu in balbezit. Fekih haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ibrahim probeert naar een medespeler te passen. Baha is nu in balbezit. El Khalifa rent richting de bal. Baha bereikt de bal nog maar net als eerste. Baha schiet op doel. Abd-al-Allah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galáct!cos CF 36%, king4m 64%.
Los Galáct!cos CF - king4m 3:1