Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL_AHLE الهلال2012
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Haytham geeft de bal voor. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Denden onderschept slim de pass. Denden schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Taha geeft een hoge lob. Daar is Benhalimaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faiz probeert naar een medespeler te passen. El Khalifa rent richting de bal. El Khalifa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bejaoumi passt de bal zonder na te denken. Jamil rent richting de bal. Denden bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh rent richting de bal. Mamduh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Munir geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tariq met een snelle inworp. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jamil is nu in balbezit. Denden verovert de bal door een tackle van achteren. Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Denden onderschept slim de pass. Denden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AL_AHLE - الهلال2012 1:0

29e minuut.
Haytham met een sublieme pass. Denden bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamil is nu in balbezit. Denden onderschept slim de pass. Denden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Naqid geeft de bal voor. Haytham rent richting de bal. Haytham probeert naar een medespeler te passen. Denden bereikt de bal nog maar net als eerste. Denden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Denden bereikt de bal nog maar net als eerste. Munir is nu in balbezit. Denden verovert de bal door een tackle van achteren. Mamduh is nu in balbezit. Mamduh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL_AHLE 30%, الهلال2012 70%.
AL_AHLE - الهلال2012 1:0

65e minuut.
Tariq met een snelle inworp. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Munir begaat een overtreding. Munir krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Jamil passt de bal zonder na te denken. Belbajid rent richting de bal. Atif tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atif krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Haytham rent richting de bal. Belbajid is nu in balbezit. Belbajid met een sublieme pass. El Khalifa heeft problemen om de bal te vangen. El Khalifa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jamil rent richting de bal. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya passt de bal met de wreef. Belbajid is nu in balbezit. Belbajid passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Haytham passt de bal in één keer door. Denden is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bejaoumi. Bejaoumi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL_AHLE 46%, الهلال2012 54%.
AL_AHLE - الهلال2012 1:0