Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huhjkjiuhol brahim rajawi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Jawdat rent richting de bal. Tazariani verovert de bal door een tackle van achteren. Tazariani probeert naar een medespeler te passen. Hammadou rent richting de bal. Hammadou geeft de bal voor. Sha`ban bokst de bal weg.

5e minuut.
Wagih geeft een lange en hoge pass. Jhanda maakt een snoekduik en kopt de bal. Osama heeft problemen om de bal te vangen. Hammadou rent richting de bal. Hammadou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huhjkjiuhol - brahim rajawi 0:1

10e minuut.
Hazalija rent richting de bal. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hazalija krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tazariani probeert de bal aan de voet te houden. Debelle rent richting de bal. Debelle passt de bal in één keer door. Jhanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jhanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huhjkjiuhol - brahim rajawi 0:2

18e minuut.
Jawdat rent richting de bal. Jawdat passt de bal met de wreef. Abd-al-Jawwad met een sublieme pass. Debelle rent richting de bal. Debelle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Tazariani geeft de bal voor. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi onderschept slim de pass. Jawdat is nu in balbezit. Jawdat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huhjkjiuhol - brahim rajawi 1:2

22e minuut.
Wagih rent richting de bal. Tazariani verovert de bal door een tackle van achteren. Tazariani probeert naar een medespeler te passen. Debelle rent richting de bal. Debelle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Abd-al-Latif met een sublieme pass. Hasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasim passt de bal met de wreef. Debelle rent richting de bal. Debelle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huhjkjiuhol - brahim rajawi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huhjkjiuhol 52%, brahim rajawi 48%.
huhjkjiuhol - brahim rajawi 1:3

49e minuut.
Sha`ban trapt de bal weg. Daar is Tazariani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jawdat met een sublieme pass. Tiabi rent richting de bal. Tiabi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tazariani kopt de bal weg. Abd-al-Hamid controleert de bal met de borst. Abd-al-Hamid geeft een hoge lob. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Abd-al-Latif rent richting de bal. Abd-al-Karim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Karim probeert naar een medespeler te passen. Tiabi rent richting de bal. Tiabi schiet op doel. De bal raakt de paal. Boussaid kopt de bal weg. Debelle rent richting de bal. Abd-al-Latif tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abd-al-Latif krijgt een gele kaart.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wagih met een snelle inworp. Debelle rent richting de bal. Debelle draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Osama de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huhjkjiuhol 51%, brahim rajawi 49%.
huhjkjiuhol - brahim rajawi 1:3