Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Galáct!cos CF huhjkjiuhol
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Tazariani onderschept slim de pass. Al-Dobieri rent richting de bal. Tazariani begaat een overtreding. Al-Dobieri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Al-Dobieri kan niet meer verder spelen. Ibrahim komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Ibrahim geeft een hoge lob. Hazalija kopt de bal weg. Klungelig pakt Fahmy de bal. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi haalt uit met een fantastische trap. Mustafa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galáct!cos CF - huhjkjiuhol 0:1

18e minuut.
El Khalifa passt de bal met de wreef. Ibrahim is nu in balbezit. Ibrahim geeft een hoge lob. Hani rent richting de bal. Hani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jawdat passt de bal zonder na te denken. Tiabi is nu in balbezit. Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galáct!cos CF 37%, huhjkjiuhol 63%.
Los Galáct!cos CF - huhjkjiuhol 0:1

55e minuut.
Hakim passt de bal zonder na te denken. Hazalija is nu in balbezit. Neagone begaat een overtreding. Hazalija is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abd-al-Jawwad met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Abd-al-Jawwad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amjad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Khalifa is nu in balbezit. El Khalifa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hazalija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jawdat is nu in balbezit. Jawdat met een sublieme pass. Tiabi is nu in balbezit. Tiabi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
El Khalifa draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ghadbhum de bal. El Khalifa is nu in balbezit. El Khalifa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Galáct!cos CF - huhjkjiuhol 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galáct!cos CF 40%, huhjkjiuhol 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Galáct!cos CF - huhjkjiuhol 1:1