Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal Blackout AL_AHLE
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


14e minuut.
Mamduh speelt de bal door. Anwar rent richting de bal. Met opzet legt Ra`d zijn tegenspeler op de grond. Ra`d is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Tariq is nu in balbezit. Tariq geeft een hoge lob. Anwar is nu in balbezit. Anwar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet speelt de bal door. Hakim is nu in balbezit. Mamduh verovert de bal door een tackle van achteren. Mamduh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Blackout - AL_AHLE 0:1

21e minuut.
Tabet passt de bal met de wreef. Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh rent richting de bal. Anwar is nu in balbezit. Anwar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz geeft een hoge lob. Haytham kopt de bal weg. Mamduh rent richting de bal. Mamduh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Habib trapt de bal weg van het doel. El Masry kopt de bal weg. Daar is Obeid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eternal Blackout - AL_AHLE 1:1

41e minuut.
Tabet verovert de bal door een tackle van achteren. Hakim is nu in balbezit. Tabet verovert de bal door een tackle van achteren. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Habib probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Blackout - AL_AHLE 1:2

42e minuut.
Salih probeert de bal met de borst te controleren. Atif verovert de bal door een tackle van achteren. Atif passt de bal in één keer door. Anwar is nu in balbezit. Anwar schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Blackout 57%, AL_AHLE 43%.
Eternal Blackout - AL_AHLE 1:2

52e minuut.
Aziz is nu in balbezit. Mamduh onderschept slim de pass. Mamduh speelt de bal door. Anwar rent richting de bal. Anwar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Blackout - AL_AHLE 1:3

81e minuut.
Atif raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fekih komt het veld opgelopen.

82e minuut.
El Masry is nu in balbezit. Fekih verovert de bal door een tackle van achteren. Haytham speelt de bal door. Anwar rent richting de bal. Anwar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Na`il rent richting de bal. Tariq onderschept slim de pass. Tariq geeft een hoge lob. Anwar bereikt de bal nog maar net als eerste. Anwar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fekih is nu in balbezit. Fekih speelt de bal door. Haytham speelt de bal door. Anwar heeft problemen om de bal te vangen. Anwar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Blackout 62%, AL_AHLE 38%.
Eternal Blackout - AL_AHLE 1:3