Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
الهلال2012 fc davido
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 13
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Hakala geeft een hoge lob. Abdelmajid is nu in balbezit. Jamil verovert de bal door een tackle van achteren. El Khalifa is nu in balbezit. El Khalifa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jamil is nu in balbezit. Abdelmajid rent richting de bal. Jamil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jamil is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Belbajid met een sublieme pass. M`Hadhebi is nu in balbezit. M`Hadhebi probeert naar een medespeler te passen. Daar is El Khalifa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Khalifa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
الهلال2012 - fc davido 1:0

31e minuut.
Belbajid onderschept slim de pass. Belbajid probeert naar een medespeler te passen. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa schiet op doel. Abd-al-Qadir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hakala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Benhalimaya de bal. El Khalifa rent richting de bal. El Khalifa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Makram trapt de bal weg van het doel. Belbajid kopt de bal weg. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
الهلال2012 - fc davido 1:1

39e minuut.
Fehik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala onderschept slim de pass. Hakala met een sublieme pass. Daar is El Khalifa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Khalifa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الهلال2012 57%, fc davido 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
الهلال2012 - fc davido 1:1

75e minuut.
Lahcen kopt de bal weg. Hakala is nu in balbezit. Met opzet legt M`Hadhebi zijn tegenspeler op de grond. Hakala raakt geblesseerd tijdens het duel. Mhadmi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Abdelmajid de bal. El Khalifa is nu in balbezit. El Khalifa passt de bal zonder na te denken. Hakala is nu in balbezit. Hakala geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Daar is Fehik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belbajid maakt een afschuwelijke overtreding. Fehik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fehik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Naqid bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal draait met de bal, schiet en ... Makram verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الهلال2012 50%, fc davido 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
الهلال2012 - fc davido 1:1