Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal Blackout huhjkjiuhol
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Abd-al-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Latif geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Na`il de bal. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Blackout - huhjkjiuhol 0:1

12e minuut.
Jawdat passt de bal met de wreef. Tiabi heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Hakim zijn tegenspeler op de grond. Hakim krijgt een gele kaart.

15e minuut.
El Masry onderschept slim de pass. El Masry passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ra`d de bal. Ra`d draait met de bal, schiet en ... Sha`ban probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Abd-al-Latif verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Latif probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tiabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiabi schiet op doel. Nasir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hazalija geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tazariani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ghadbhum geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salih zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Masry rent richting de bal. El Masry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Osama geeft de bal voor. Inworp. Hani met een snelle inworp. El Masry rent richting de bal. El Masry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jawdat is nu in balbezit. Jawdat met een sublieme pass. Klungelig pakt Na`il de bal. Tiabi rent richting de bal. Tiabi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Blackout 38%, huhjkjiuhol 62%.
Eternal Blackout - huhjkjiuhol 0:1

48e minuut.
El Masry is nu in balbezit. El Masry geeft een lange en hoge pass. Osama bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d onderschept slim de pass. Ra`d schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ra`d is nu in balbezit. Osama verovert de bal door een tackle van achteren. El Masry bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d rent richting de bal. Ra`d haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eternal Blackout - huhjkjiuhol 1:1

68e minuut.
Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad probeert naar een medespeler te passen. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawdat is nu in balbezit. Jawdat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Blackout - huhjkjiuhol 1:2

70e minuut.
Tiabi haalt uit met een fantastische trap. Ra`d heeft problemen om de bal te vangen. Jawdat verovert de bal door een tackle van achteren. Jawdat draait met de bal, schiet en ... Habib maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Blackout 45%, huhjkjiuhol 55%.
Eternal Blackout - huhjkjiuhol 1:2