Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brahim rajawi fc davido
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 13.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Abd-al-Hamid met een sublieme pass. Wagih rent richting de bal. Wagih passt de bal met de wreef. Na`il rent richting de bal. Na`il haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lahcen geeft de bal voor. Tazariani kopt de bal weg. Na`il bereikt de bal nog maar net als eerste. Na`il haalt uit met een fantastische trap. Abd-al-Qadir probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wagih geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hammadou rent richting de bal. Hammadou speelt de bal door. Debelle is nu in balbezit. Debelle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Al-Malik is nu in balbezit. Hammadou rent richting de bal. Hammadou passt de bal zonder na te denken. Na`il rent richting de bal. Na`il draait met de bal, schiet en ... Ayman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brahim rajawi 43%, fc davido 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brahim rajawi - fc davido 0:0

48e minuut.
Kassem is nu in balbezit. Kassem geeft een lange en hoge pass. Boussaid kopt de bal weg. Abd-al-Fattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Fattah geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Na`il rent richting de bal. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Na`il verovert de bal door een tackle van achteren. Debelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Debelle draait met de bal, schiet en ... Ayman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Debelle onderschept slim de pass. Debelle passt de bal in één keer door. Tazariani is nu in balbezit. Abd-al-Aziz verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Aziz draait met de bal, schiet en ... Abd al-Haqq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Hasim is nu in balbezit. Hasim geeft een hoge lob. Wagih kopt de bal weg. Na`il is nu in balbezit. Na`il draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
M`Hadhebi met een sublieme pass. Debelle rent richting de bal. Abdelmajid begaat een overtreding. Debelle roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Debelle kan niet meer verder spelen. Abd-al-Raziq komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brahim rajawi 50%, fc davido 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brahim rajawi - fc davido 0:0