Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
الهلال2012 Los Galáct!cos CF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 22.1
weak Schieten average
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
El Khalifa passt de bal met de wreef. Nouira is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neagone. Neagone krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Shaloufa speelt de bal door. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi geeft de bal voor. Daar is Baha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mkadmi onderschept slim de pass. Mkadmi geeft de bal voor. Bouzaiemi heeft problemen om de bal te vangen. El Khalifa rent richting de bal. El Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Al-Dobieri is nu in balbezit. Bejaoumi onderschept slim de pass. Bouzaiemi begaat een overtreding. Bouzaiemi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Shaloufa rent richting de bal. Shaloufa speelt de bal door. Daar is Baha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Naqid de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amjad zal de hoekschop nemen. Baha springt en kopt de bal. Naqid controleert de bal met de borst. Makram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Hakala geeft een hoge lob. Mkadmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hakala zal de hoekschop nemen. El Khalifa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Amjad verovert de bal door een tackle van achteren. Amjad passt de bal zonder na te denken. Munir is nu in balbezit. Shaloufa rent richting de bal. Shaloufa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa draait met de bal, schiet en ... Kaleel Hajjaji kopt de bal weg. Baha is nu in balbezit. Baha draait met de bal, schiet en ... Makram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
الهلال2012 - Los Galáct!cos CF 0:1

45e minuut.
Al-Dobieri rent richting de bal. Al-Dobieri geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Munir de bal onder controle te krijgen. Baha is nu in balbezit. Baha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الهلال2012 60%, Los Galáct!cos CF 40%.
الهلال2012 - Los Galáct!cos CF 0:1

48e minuut.
Al-Dobieri onderschept slim de pass. Al-Dobieri passt de bal zonder na te denken. Baha bereikt de bal nog maar net als eerste. Baha draait met de bal, schiet en ... Makram werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
الهلال2012 - Los Galáct!cos CF 0:2

55e minuut.
Klungelig pakt Mkadmi de bal. Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi begaat een overtreding. Mkadmi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Doeltrap. Mustafa met een harde bal richting middenveld. Shaloufa kopt de bal weg. Baha is nu in balbezit. Baha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Shaloufa probeert naar een medespeler te passen. Baha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Baha verovert de bal door een tackle van achteren. Baha haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الهلال2012 53%, Los Galáct!cos CF 47%.
الهلال2012 - Los Galáct!cos CF 0:2