Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Galáct!cos CF الهلال2012
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Fahmy geeft de bal voor. Daar is Baha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munir bereikt de bal nog maar net als eerste. Munir geeft een hoge lob. Mustafa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galáct!cos CF - الهلال2012 0:1

12e minuut.
Baha verovert de bal door een tackle van achteren. Baha passt de bal in één keer door. Daar is Mkadmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaloufa is nu in balbezit. Shaloufa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Galáct!cos CF - الهلال2012 1:1

37e minuut.
Jamil verovert de bal door een tackle van achteren. Jamil passt de bal zonder na te denken. Attayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira rent richting de bal. Nouira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Neagone kopt de bal weg. Amjad rent richting de bal. Amjad passt de bal in één keer door. Shaloufa is nu in balbezit. Shaloufa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galáct!cos CF 46%, الهلال2012 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Galáct!cos CF - الهلال2012 1:1

48e minuut.
Hakala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hakala krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Bouzaiemi speelt de bal door. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagone rent richting de bal. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Munir is nu in balbezit. Baha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munir. Munir krijgt een gele kaart. Baha roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baha kan niet meer verder spelen. Hani komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Bouzaiemi de bal. Bouzaiemi passt de bal zonder na te denken. Fahmy bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa onderschept slim de pass. El Khalifa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galáct!cos CF - الهلال2012 1:2

84e minuut.
Bouzaiemi onderschept slim de pass. Bouzaiemi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jamil de bal. Shaloufa rent richting de bal. Shaloufa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galáct!cos CF 62%, الهلال2012 38%.
Los Galáct!cos CF - الهلال2012 1:2