Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brahim rajawi Eternal Blackout
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Hammadou is nu in balbezit. Hammadou passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Al-Malik de bal. El Masry is nu in balbezit. El Masry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sa`id heeft problemen om de bal te vangen. Sa`id passt de bal met de wreef. Ra`d rent richting de bal. El Masry bereikt de bal nog maar net als eerste. El Masry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Aziz kopt de bal weg. Boussaid heeft problemen om de bal te vangen. El Masry rent richting de bal. Ra`d rent richting de bal. Ra`d draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aziz probeert naar een medespeler te passen. El Masry is nu in balbezit. El Masry met een sublieme pass. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
brahim rajawi - Eternal Blackout 0:1

21e minuut.
Ra`d is nu in balbezit. El Masry rent richting de bal. Ra`d rent richting de bal. El Masry rent richting de bal. El Masry haalt uit met een fantastische trap. Abd al-Haqq bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
brahim rajawi - Eternal Blackout 0:2

34e minuut.
Aziz is nu in balbezit. Tazariani verovert de bal door een tackle van achteren. Tazariani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jhanda de bal. Jhanda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Habib trapt de bal weg van het doel. Fadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadi geeft de bal voor. Jhanda rent richting de bal. Jhanda haalt uit met een fantastische trap. Habib kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
brahim rajawi - Eternal Blackout 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brahim rajawi 56%, Eternal Blackout 44%.
brahim rajawi - Eternal Blackout 1:2

52e minuut.
Boussaid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wagih rent richting de bal. Aziz rent richting de bal. Wagih verovert de bal door een tackle van achteren. Wagih geeft een hoge lob. Habib bokst de bal weg. Jhanda maakt een snoekduik en kopt de bal. Habib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Sa`id is nu in balbezit. Abd-al-Raziq verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Raziq speelt de bal door. Jhanda is nu in balbezit. Jhanda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Hammadou probeert de bal aan de voet te houden. Sa`id bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammadou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sa`id is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sa`id met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Al-Malik de bal onder controle te krijgen. Salih is nu in balbezit. Salih met een sublieme pass. El Masry rent richting de bal. El Masry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brahim rajawi 45%, Eternal Blackout 55%.
brahim rajawi - Eternal Blackout 1:2