Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Galáct!cos CF brahim rajawi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Tazariani rent richting de bal. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi passt de bal in één keer door. Baha rent richting de bal. Baha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Hakim heeft problemen om de bal te vangen. Wagih rent richting de bal. Hakim met een sublieme pass. Jhanda is nu in balbezit. Jhanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galáct!cos CF - brahim rajawi 0:1

37e minuut.
Shaloufa rent richting de bal. Shaloufa passt de bal in één keer door. Baha rent richting de bal. Baha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Galáct!cos CF - brahim rajawi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galáct!cos CF 50%, brahim rajawi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Galáct!cos CF - brahim rajawi 1:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amjad met de inworp. Shaloufa is nu in balbezit. Shaloufa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galáct!cos CF - brahim rajawi 2:1

53e minuut.
Wagih bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wagih is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wagih met een snel genomen vrije trap. Fadi heeft problemen om de bal te vangen. Fadi schiet op doel. Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hakim passt de bal zonder na te denken. Shaloufa rent richting de bal. Shaloufa speelt de bal door. Baha bereikt de bal nog maar net als eerste. Baha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galáct!cos CF - brahim rajawi 3:1

78e minuut.
Fadi probeert naar een medespeler te passen. Jhanda is nu in balbezit. Jhanda passt de bal zonder na te denken. Baha rent richting de bal. Baha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Fadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadi passt de bal in één keer door. Neagone is nu in balbezit. Jhanda verovert de bal door een tackle van achteren. Jhanda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galáct!cos CF - brahim rajawi 3:2

85e minuut.
Bouzaiemi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hammadou met de inworp. Abd-al-Raziq bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Raziq geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tazariani kopt de bal weg. Hakim is nu in balbezit. Abd-al-Raziq speelt de bal door. Al-Dobieri rent richting de bal. Al-Dobieri geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galáct!cos CF 42%, brahim rajawi 58%.
Los Galáct!cos CF - brahim rajawi 3:2