Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brahim rajawi Los Galáct!cos CF
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hammadou met de inworp. Bouzaiemi is nu in balbezit. Debelle onderschept slim de pass. Debelle schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Abd-al-Hamid rent richting de bal. Abd-al-Hamid geeft een hoge lob. Bouzaiemi kopt de bal weg. Baha bereikt de bal nog maar net als eerste. Baha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tazariani onderschept slim de pass. Tazariani passt de bal met de wreef. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Debelle rent richting de bal. Debelle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brahim rajawi 50%, Los Galáct!cos CF 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brahim rajawi - Los Galáct!cos CF 0:0

61e minuut.
Hammadou speelt de bal door. Attayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Attayer geeft een lange en hoge pass. Jhanda is nu in balbezit. Jhanda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Abd-al-Hamid is nu in balbezit. Shaloufa begaat een overtreding. Abd-al-Hamid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abd-al-Hamid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Attayer heeft problemen om de bal te vangen. Mkadmi is nu in balbezit. Jhanda rent richting de bal. Jhanda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Boussaid kopt de bal weg. Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa met een sublieme pass. Baha is nu in balbezit. Baha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brahim rajawi 60%, Los Galáct!cos CF 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brahim rajawi - Los Galáct!cos CF 0:0