Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulb Baltha JUVENTUS-DX
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Khayrat speelt de bal door. Sharif bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharif passt de bal zonder na te denken. Tariq is nu in balbezit. Tariq draait met de bal, schiet en ... Al-Afdil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ariffadillah de bal. Al-Afdil bokst de bal weg.

9e minuut.
Ariffadillah verovert de bal door een tackle van achteren. Rajab bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajab speelt de bal door. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Bartholomeu passt de bal zonder na te denken. Ariffadillah is nu in balbezit. Sharif verovert de bal door een tackle van achteren. Tariq is nu in balbezit. Tariq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rajab kopt de bal weg. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayrat is nu in balbezit. Abdel verovert de bal door een tackle van achteren. Abdel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Baltha - JUVENTUS-DX 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Baltha 56%, JUVENTUS-DX 44%.
Sulb Baltha - JUVENTUS-DX 1:0

57e minuut.
Abd-al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi verovert de bal door een tackle van achteren. Bouzaiemi geeft de bal voor. Tariq bereikt de bal nog maar net als eerste. Tariq haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sulb Baltha - JUVENTUS-DX 1:1

62e minuut.
Daar is Tariq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharif is nu in balbezit. Abd-al-Malik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Abd-al-Malik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Abd-al-Malik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Ariffadillah onderschept slim de pass. Ariffadillah passt de bal zonder na te denken. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajab bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajab draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Tariq probeert naar een medespeler te passen. Adil is nu in balbezit. Adil speelt de bal door. Sharif bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharif draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Baltha 61%, JUVENTUS-DX 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sulb Baltha - JUVENTUS-DX 1:1