Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
feras44 12jshts
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ab Abel Udarnah passt de bal in één keer door. Nur rent richting de bal. Nur speelt de bal door. Mechuragui rent richting de bal. Mechuragui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fihr is nu in balbezit. Naji onderschept slim de pass. Naji probeert naar een medespeler te passen. Boussaid rent richting de bal. Boussaid schiet op doel. Souyah bokst de bal weg. Naji passt de bal in één keer door. Boussaid is nu in balbezit. Baha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baha krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Boussaid passt de bal in één keer door. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Femah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah verovert de bal door een tackle van achteren. Ab Abel Udarnah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Suri met een sublieme pass. Boussaid rent richting de bal. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap. Femah onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rahman is nu in balbezit. Abdelfattah onderschept slim de pass. Abdelfattah passt de bal met de wreef. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Souyah trapt de bal weg. Abdelfattah rent richting de bal. Abdelfattah passt de bal zonder na te denken. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Naji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanna rent richting de bal. Hanna passt de bal zonder na te denken. Mechuragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechuragui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Baha verovert de bal door een tackle van achteren. Baha geeft een lange en hoge pass. Askari heeft problemen om de bal te vangen. Mechuragui rent richting de bal. Mechuragui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Askari trapt de bal weg van het doel. Boussaid kopt de bal weg. Fihr is nu in balbezit. Fihr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Askari is nu in balbezit. Askari geeft de bal voor. Boussaid speelt de bal door. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Dhif kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abdeli Osmani de bal onder controle te krijgen. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah schiet op doel. Femah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Femah trapt de bal weg. Naji kopt de bal weg. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
feras44 - 12jshts 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: feras44 32%, 12jshts 68%.
feras44 - 12jshts 1:0

53e minuut.
Doeltrap. Ibn-Seif trapt de bal weg. Boussaid met een sublieme pass. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Souyah trapt de bal weg. Fihr kopt de bal weg. Askari probeert de bal aan de voet te houden. Mechuragui is nu in balbezit. Mechuragui schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
feras44 - 12jshts 1:1

63e minuut.
Essaifi met een sublieme pass. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussaid is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Boussaid geeft een hoge lob. Abdelfattah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdeli Osmani verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelfattah is nu in balbezit. Abdelfattah geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dhif rent richting de bal. Dhif geeft een lange en hoge pass. Femah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah onderschept slim de pass. Ab Abel Udarnah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Mechuragui probeert de bal aan de voet te houden. Essaifi probeert naar een medespeler te passen. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: feras44 47%, 12jshts 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
feras44 - 12jshts 1:1