Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rosnada Macit Meedan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Mangal is nu in balbezit. Majdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdi geeft de bal voor. Mu`tazz rent richting de bal. Mu`tazz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bakr rent richting de bal. Azizudeen verovert de bal door een tackle van achteren. Azizudeen geeft de bal voor. Majdi is nu in balbezit. Majdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mahjoub rent richting de bal. El Makhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir is nu in balbezit. Mahjoub rent richting de bal. Mahjoub haalt uit met een fantastische trap. Mu`tasim bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
rosnada - Macit Meedan 1:0

19e minuut.
Ibrezieni is nu in balbezit. Mu`tazz rent richting de bal. Ibrezieni rent richting de bal. Mu`tazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mu`tazz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Neagone passt de bal zonder na te denken. Majdi rent richting de bal. Mangal begaat een overtreding. Mangal krijgt een gele kaart. Majdi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Hamdi is nu in balbezit. Hamdi passt de bal in één keer door. Mu`tazz rent richting de bal. Mu`tazz schiet op doel. Hammani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rosnada - Macit Meedan 1:1

41e minuut.
Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir passt de bal in één keer door. Ghadbhum rent richting de bal. Ghadbhum geeft de bal voor. Mahjoub springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rosnada 56%, Macit Meedan 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rosnada - Macit Meedan 1:1

66e minuut.
Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mu`tazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakr begaat een overtreding. Mu`tazz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hamdi wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bakr passt de bal met de wreef. Fellatah rent richting de bal. Fellatah passt de bal met de wreef. Mahjoub rent richting de bal. Mahjoub draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mu`tasim trapt de bal weg van het doel. Ibrezieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrezieni probeert naar een medespeler te passen. Khalifa probeert naar een medespeler te passen. Hammani probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
rosnada - Macit Meedan 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rosnada 66%, Macit Meedan 34%.
rosnada - Macit Meedan 1:2