Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mse Harika Baltha
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Amir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al-Tizieriani. Amir raakt geblesseerd tijdens het duel. Talal met een snel genomen vrije trap. Amir krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Al-Tizieriani geeft een lange en hoge pass. Daar is El Tetsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talal maakt een afschuwelijke overtreding. Talal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Jawdat probeert naar een medespeler te passen. Kone is nu in balbezit. Kone probeert naar een medespeler te passen. Kanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanzani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
El Tetsh speelt de bal door. Abd-al-Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Wahab geeft een lange en hoge pass. Kanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanzani schiet op doel. Sassi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mse 60%, Harika Baltha 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mse - Harika Baltha 0:0

50e minuut.
Naqid is nu in balbezit. Naqid probeert naar een medespeler te passen. Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. El Tetsh onderschept slim de pass. El Tetsh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Abd-al-Hadi is nu in balbezit. Ghayth bereikt de bal nog maar net als eerste. Naqid begaat een overtreding. Ghayth raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ghayth zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amir springt en kopt de bal. El-Chamid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mse - Harika Baltha 1:0

74e minuut.
Abed-Abdul speelt de bal door. Naqid rent richting de bal. Jawdat verovert de bal door een tackle van achteren. Amir rent richting de bal. Amir haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mse 38%, Harika Baltha 62%.
mse - Harika Baltha 1:0