Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
feras44 rosnada
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir onderschept slim de pass. Tamir passt de bal met de wreef. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bakr rent richting de bal. Boussaid verovert de bal door een tackle van achteren. Mangal begaat een overtreding. Boussaid roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Boussaid kan niet meer verder spelen. Abdelmajid komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Daar is Naji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naji passt de bal met de wreef. Fellatah speelt de bal door. Latfayak is nu in balbezit. Latfayak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: feras44 49%, rosnada 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
feras44 - rosnada 0:0

66e minuut.
Latfayak rent richting de bal. Askari geeft een hoge lob. Daar is Khalifa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badr is nu in balbezit. Badr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Askari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ghadbhum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamir is nu in balbezit. Tamir geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ben Barek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tamir rent richting de bal. Tamir passt de bal zonder na te denken. Latfayak is nu in balbezit. Latfayak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mangal speelt de bal door. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir maakt een afschuwelijke overtreding. Tamir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: feras44 66%, rosnada 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
feras44 - rosnada 0:0