Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harika Baltha almareekh
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Fahmy rent richting de bal. Fahmy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Faraj de bal. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kaleel Hajjaji geeft een lange en hoge pass. Daar is Al-Tizieriani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husam rent richting de bal. Sadiq rent richting de bal. Sadiq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Baltha - almareekh 0:1

31e minuut.
Ra`uf met een sublieme pass. Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Kaleel Hajjaji geeft een hoge lob. Kanzani is nu in balbezit. Kanzani haalt uit met een fantastische trap. Ziadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
El Tetsh rent richting de bal. Radwan is nu in balbezit. El Tetsh rent richting de bal. Radwan onderschept slim de pass. Radwan geeft een lange en hoge pass. El-Chamid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Latfayak is nu in balbezit. Latfayak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Faysal de bal onder controle te krijgen. Kanzani is nu in balbezit. Kanzani schiet op doel. Ziadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kone geeft een lange en hoge pass. Kanzani is nu in balbezit. Fahmy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fahmy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harika Baltha 39%, almareekh 61%.
Harika Baltha - almareekh 0:1

73e minuut.
Kaleel Hajjaji kan de bal niet met de borst controleren. Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji begaat een overtreding. Kaleel Hajjaji krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harika Baltha 44%, almareekh 56%.
Harika Baltha - almareekh 0:1