Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
almareekh Harika Baltha
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Suri verovert de bal door een tackle van achteren. Suri geeft de bal voor. Kanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanzani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fahmy de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Qasem Ibn-Faisal heeft problemen om de bal te vangen. El Tetsh is nu in balbezit. Kanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanzani schiet op doel. Ziadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Husam kopt de bal weg. Sadiq is nu in balbezit. Sadiq probeert naar een medespeler te passen. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak schiet op doel. El-Chamid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
almareekh - Harika Baltha 1:0

37e minuut.
Sadiq is nu in balbezit. Kone onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaleel Hajjaji. Kaleel Hajjaji krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: almareekh 61%, Harika Baltha 39%.
almareekh - Harika Baltha 1:0

51e minuut.
Ra`uf is nu in balbezit. El Tetsh verovert de bal door een tackle van achteren. El Tetsh met een sublieme pass. Kanzani rent richting de bal. Kanzani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zerrouki is nu in balbezit. El Tetsh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zerrouki. El Tetsh moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. El Tetsh kan niet meer verder spelen. Naqid komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kone kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ra`uf de bal onder controle te krijgen. Klanbane speelt de bal door. Naqid bereikt de bal nog maar net als eerste. Naqid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fahmy met een sublieme pass. Naqid rent richting de bal. Naqid probeert naar een medespeler te passen. Naqid bereikt de bal nog maar net als eerste. Naqid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
almareekh - Harika Baltha 1:1

81e minuut.
Radwan is nu in balbezit. Radwan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fadil met de inworp. Klanbane geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Ra`uf onderschept slim de pass. Ra`uf geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Wahab kopt de bal weg. Kanzani rent richting de bal. Kanzani draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: almareekh 57%, Harika Baltha 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
almareekh - Harika Baltha 1:1