Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mse feras44
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Talal geeft de bal voor. Daar is Askari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amir rent richting de bal. Amir heeft problemen om de bal te vangen. Amir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir verovert de bal door een tackle van achteren. Amir schiet op doel. Ibn-Seif maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mse - feras44 1:0

21e minuut.
Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed-Abdul onderschept slim de pass. Jawdat met een sublieme pass. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Abed-Abdul bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif met een sublieme pass. Badr is nu in balbezit. Badr schiet op doel. Sassi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Boussaid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abdelmajid komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Zahir is nu in balbezit. Hammadou onderschept slim de pass. Hammadou geeft de bal voor. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mse 59%, feras44 41%.
mse - feras44 1:0

51e minuut.
Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed-Abdul rent richting de bal. Dhif schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dhif naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Naji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fahmi is nu in balbezit. Abd-al-Hadi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abd-al-Hadi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Fahmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fahmi met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fahmi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdelmajid rent richting de bal. Abdelmajid probeert naar een medespeler te passen. Badr rent richting de bal. Badr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Fahmi geeft een hoge lob. Zahir kopt de bal weg. Abdelfattah rent richting de bal. Abdelfattah geeft de bal voor. Klungelig pakt Anwar de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Anwar geeft een hoge lob. Askari heeft problemen om de bal te vangen. Amir rent richting de bal. Amir schiet op doel. Ibn-Seif maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mse - feras44 2:0

85e minuut.
Askari rent richting de bal. Askari geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hammadou met een snelle inworp. Jawdat geeft de bal voor. Ibn-Seif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amir rent richting de bal. Amir draait met de bal, schiet en ... Ibn-Seif maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mse - feras44 3:0

85e minuut.
Badr met een sublieme pass. Abdelmajid is nu in balbezit. Amir onderschept slim de pass. Amir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ibn-Seif speelt de bal door. Badr bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed-Abdul is nu in balbezit. Badr verovert de bal door een tackle van achteren. Badr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mse 47%, feras44 53%.
mse - feras44 3:0