Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mse 12jshts
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Femah geeft de bal voor. Inworp. Ghayth met de inworp. Jawdat rent richting de bal. Jawdat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Sharif passt de bal zonder na te denken. Abdeli Osmani is nu in balbezit. Abdeli Osmani geeft de bal voor. Daar is Hanna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammadou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Jawdat onderschept slim de pass. Jawdat met een sublieme pass. Hanna rent richting de bal. Hammadou onderschept slim de pass. Hammadou geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mechuragui haalt uit met een fantastische trap. Anwar met een sublieme pass. Daar is Aby-Hana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fihr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Abed-Abdul speelt de bal door. Hammadou speelt de bal door. Amir rent richting de bal. Jawdat rent richting de bal. Jawdat schiet op doel. Souyah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Abed-Abdul de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. El-Talib geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mechuragui springt en kopt de bal. Sassi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mse - 12jshts 0:1

37e minuut.
Jawdat kopt de bal weg. Abdeli Osmani is nu in balbezit. Abdeli Osmani geeft een lange en hoge pass. Mechuragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechuragui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mechuragui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Imam komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Hanna met de inworp. Baha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jawdat. Jawdat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mse 51%, 12jshts 49%.
mse - 12jshts 0:1

48e minuut.
Abed-Abdul heeft problemen om de bal te vangen. Abed-Abdul probeert naar een medespeler te passen. Jawdat probeert naar een medespeler te passen. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jawdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawdat passt de bal met de wreef. Femah is nu in balbezit. Amir is nu in balbezit. Amir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Abed-Abdul bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed-Abdul geeft de bal voor. Daar is Femah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Abd-al-Hadi geeft een hoge lob. Inworp. Nur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fihr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mse 38%, 12jshts 62%.
mse - 12jshts 0:1