Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as-saudi xd team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Mkadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Mkadmi passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Latif geeft een hoge lob. Barakat kopt de bal weg. Asim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Tiabi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Badr komt het veld opgelopen.

21e minuut.
El Khalifa is nu in balbezit. Sabir rent richting de bal. El Khalifa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. El Khalifa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Huseyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huseyn geeft een hoge lob. Raghid heeft problemen om de bal te vangen. Al-Quarani rent richting de bal. Al-Quarani draait met de bal, schiet en ... Jelassi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ait Lahcen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Souyah zal de hoekschop nemen. Jelassi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Raghid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Quarani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
as-saudi - xd team 1:0

36e minuut.
Abd al-Haqq verovert de bal door een tackle van achteren. Abd al-Haqq met een sublieme pass. Fadil is nu in balbezit. Fadil haalt uit met een fantastische trap. Sakhr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abd-al-Latif zal de hoekschop nemen. Daar is Osama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Hikmat kopt de bal weg. Hadden is nu in balbezit. El-Suleiman speelt de bal door. Fadil rent richting de bal. Fadil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-saudi 70%, xd team 30%.
as-saudi - xd team 1:0

52e minuut.
Ait Lahcen geeft de bal voor. Hadden kopt de bal weg. Mangal rent richting de bal. Elkhateeb onderschept slim de pass. Elkhateeb geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Mkadmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkadmi geeft een hoge lob. Osama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fadil rent richting de bal. Fadil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Huseyn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ibrezieni komt het veld opgelopen. Badr met een snelle inworp. Abd al-Haqq geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sakhr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-saudi 56%, xd team 44%.
as-saudi - xd team 1:0