Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sochen Narr اعغغل
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Nouira heeft problemen om de bal te vangen. Hikmat rent richting de bal. Hikmat passt de bal in één keer door. Uthman bereikt de bal nog maar net als eerste. Uthman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ihsan passt de bal in één keer door. Al-Quarani is nu in balbezit. Al-Quarani met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Hikmat de bal onder controle te krijgen. Hikmat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Mas`ud is nu in balbezit. Fuhrabi is nu in balbezit. Mas`ud begaat een overtreding. Mas`ud krijgt een gele kaart. Fuhrabi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fuhrabi kan niet meer verder spelen. Trabelsi komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Mas`ud speelt de bal door. Nijhhuis is nu in balbezit. Nijhhuis speelt de bal door. Uthman rent richting de bal. Uthman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sochen Narr 38%, اعغغل 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sochen Narr - اعغغل 0:0

47e minuut.
Nijhhuis rent richting de bal. Nijhhuis passt de bal met de wreef. Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hikmat rent richting de bal. Hikmat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Uthman draait met de bal, schiet en ... Daar is El-Anwar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Akram maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Al-Akram moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Al-Akram schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sochen Narr 36%, اعغغل 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sochen Narr - اعغغل 0:0