Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tawiel Khuffals اعغغل
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Al-Akram onderschept slim de pass. Al-Akram geeft een lange en hoge pass. Diali kopt de bal weg. Abu-Bakr rent richting de bal. Abu-Bakr draait met de bal, schiet en ... Paal! El-Ubaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Abu-Bakr draait met de bal, schiet en ... Diali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fuhrabi neemt de hoekschop. Idrissi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ejukezi geeft een hoge lob. Femah is nu in balbezit. Femah speelt de bal door. Ashraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashraf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Bakr rent richting de bal. Abu-Bakr haalt uit met een fantastische trap. Hammoudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Al-Akram kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Idrissi de bal onder controle te krijgen. Ait Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi verovert de bal door een tackle van achteren. Idrissi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Khuffals - اعغغل 0:1

31e minuut.
Abd-al-Raziq bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Raziq geeft een hoge lob. Salah is nu in balbezit. Nijhhuis verovert de bal door een tackle van achteren. Nijhhuis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Femah probeert naar een medespeler te passen. Ait Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Lahcen geeft een hoge lob. Nijhhuis rent richting de bal. Nijhhuis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tawiel Khuffals - اعغغل 1:1

35e minuut.
Femah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Bakr rent richting de bal. Abu-Bakr passt de bal in één keer door. Idrissi rent richting de bal. Idrissi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nouira verovert de bal door een tackle van achteren. Abu-Bakr bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Bakr passt de bal met de wreef. Idrissi is nu in balbezit. Idrissi schiet op doel. El-Ubaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Khuffals 60%, اعغغل 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tawiel Khuffals - اعغغل 1:1

66e minuut.
Ejukezi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ashraf rent richting de bal. Nouira begaat een overtreding. Ashraf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ashraf zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Diali kopt de bal weg. Tazi rent richting de bal. Tazi passt de bal met de wreef. Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Nouira rent richting de bal. Ashraf verovert de bal door een tackle van achteren. Ashraf met een sublieme pass. Nijhhuis rent richting de bal. Nijhhuis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Khuffals - اعغغل 2:1

83e minuut.
Femah met de inworp. Abd-al-Raziq rent richting de bal. Abd-al-Raziq probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nijhhuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nijhhuis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Khuffals 51%, اعغغل 49%.
Tawiel Khuffals - اعغغل 2:1