Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نصر كحيلان Sochen Narr
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.2 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Izz-al-Din is nu in balbezit. Uthman verovert de bal door een tackle van achteren. El-Chamid begaat een overtreding. El-Chamid krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Yaseen passt de bal zonder na te denken. Hikmat rent richting de bal. Aby-Hana begaat een overtreding. Aby-Hana krijgt een gele kaart. Hikmat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benhaim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uthman heeft problemen om de bal te vangen. Uthman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim met een sublieme pass. Atif met een sublieme pass. Uthman is nu in balbezit. Uthman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Al-Akram is nu in balbezit. Al-Akram geeft een hoge lob. El-Chamid rent richting de bal. Hikmat rent richting de bal. Hikmat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Al-Quarani onderschept slim de pass. Atif rent richting de bal. Aby-Hana is nu in balbezit. Izz-al-Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Izz-al-Din draait met de bal, schiet en ... Sa`d probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Al-Quarani onderschept slim de pass. Al-Quarani geeft een lange en hoge pass. Benabdellah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uthman is nu in balbezit. Uthman haalt uit met een fantastische trap. Mechuragui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
نصر كحيلان - Sochen Narr 0:1

33e minuut.
Hikmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hikmat passt de bal in één keer door. Benhaim rent richting de bal. Hikmat is nu in balbezit. Hikmat schiet op doel. Mechuragui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Al-Quarani rent richting de bal. Al-Quarani geeft een lange en hoge pass. Makram heeft problemen om de bal te vangen. Makram is nu in balbezit. Makram haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نصر كحيلان 72%, Sochen Narr 28%.
نصر كحيلان - Sochen Narr 0:1

52e minuut.
Yusuf geeft de bal voor. Hikmat met een sublieme pass. Benabdellah probeert de bal aan de voet te houden. Uthman bereikt de bal nog maar net als eerste. Uthman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Al-Akram met de inworp. Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim met een sublieme pass. Al-Akram is nu in balbezit. Al-Akram geeft een lange en hoge pass. Mechuragui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
El-Chamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Atif begaat een overtreding. El-Chamid raakt geblesseerd tijdens het duel. Atif met een sublieme pass. El-Chamid met een snel genomen vrije trap. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Benhaim rent richting de bal. Aby-Hana onderschept slim de pass. Aby-Hana speelt de bal door. Uthman bereikt de bal nog maar net als eerste. Uthman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Aby-Hana heeft problemen om de bal te vangen. Uthman onderschept slim de pass. Hikmat is nu in balbezit. Uthman bereikt de bal nog maar net als eerste. Uthman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
نصر كحيلان - Sochen Narr 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نصر كحيلان 64%, Sochen Narr 36%.
نصر كحيلان - Sochen Narr 0:2