Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
اعغغل نصر كحيلان
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 10.2
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen tragisch


6e minuut.
Aby-Hana rent richting de bal. Abu-Bakr onderschept slim de pass. Abu-Bakr met een sublieme pass. Daar is Abd-al-Fattah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Fattah draait met de bal, schiet en ... Mechuragui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
اعغغل - نصر كحيلان 1:0

10e minuut.
Nouira rent richting de bal. Yaseen onderschept slim de pass. Yaseen speelt de bal door. Amir is nu in balbezit. Amir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Al-Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Akram speelt de bal door. Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Fattah onderschept slim de pass. Abd-al-Fattah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Abd-al-Fattah rent richting de bal. Abu-Bakr rent richting de bal. Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Abu-Bakr bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Bakr schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Fehik met de inworp. El-Chamid is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abu-Bakr. El-Chamid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El-Chamid met een snel genomen vrije trap. Barakat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Fuhrabi geeft de bal voor. Benabdellah controleert de bal met de borst. Abd-al-Fattah rent richting de bal. Abd-al-Fattah passt de bal in één keer door. Tazi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Fuhrabi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aby-Hana heeft problemen om de bal te vangen. Abu-Bakr bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Bakr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
El-Chamid controleert de bal met de borst. Abu-Bakr onderschept slim de pass. Abu-Bakr probeert naar een medespeler te passen. Yaseen is nu in balbezit. Yaseen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fuhrabi kopt de bal weg. Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Benabdellah begaat een overtreding. Benabdellah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: اعغغل 40%, نصر كحيلان 60%.
اعغغل - نصر كحيلان 1:0

50e minuut.
Aby-Hana onderschept slim de pass. Aby-Hana speelt de bal door. Al-Akram met een sublieme pass. Klungelig pakt Abd-al-Fattah de bal. Abd-al-Fattah schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Yusuf is nu in balbezit. Al-Akram onderschept slim de pass. Al-Akram passt de bal met de wreef. Abd-al-Fattah rent richting de bal. Abd-al-Fattah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Yusuf geeft de bal voor. Al-Akram geeft een lange en hoge pass. Usmi heeft problemen om de bal te vangen. Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Abd-al-Fattah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: اعغغل 36%, نصر كحيلان 64%.
اعغغل - نصر كحيلان 1:0