Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نصر كحيلان Racil Qatil
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.5 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


16e minuut.
Faiz rent richting de bal. Faiz geeft een hoge lob. Benabdellah kopt de bal weg. Abd-al-Wahab is nu in balbezit. Abd-al-Wahab draait met de bal, schiet en ... Mechuragui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
El-Chamid rent richting de bal. El-Chamid geeft een lange en hoge pass. Yasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Fikri is nu in balbezit. Aby-Hana rent richting de bal. Aby-Hana passt de bal met de wreef. Abd-al-Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Wahab draait met de bal, schiet en ... Mechuragui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Abd-al-Fattah geeft de bal voor. Benabdellah heeft problemen om de bal te vangen. Abd-al-Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Wahab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
نصر كحيلان - Racil Qatil 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نصر كحيلان 56%, Racil Qatil 44%.
نصر كحيلان - Racil Qatil 0:1

55e minuut.
Latfayak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akram komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Horta zal de hoekschop nemen. Abd-al-Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Wahab schiet op doel. Mechuragui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
El-Chamid verovert de bal door een tackle van achteren. El-Chamid speelt de bal door. Abd-al-Wahab rent richting de bal. Abd-al-Wahab schiet op doel. Usmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fikri onderschept slim de pass. Fikri speelt de bal door. Abd-al-Wahab rent richting de bal. Abd-al-Wahab schiet op doel. Na een snelle pass probeert Benabdellah de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ouhssine zal de hoekschop nemen. Daar is Akram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akram schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Idrissi trapt de bal weg van het doel. Fikri is nu in balbezit. El-Chamid maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, El-Chamid moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! El-Chamid schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Abd-al-Wahab schiet op doel. Horta is nu in balbezit. Usmi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fikri kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نصر كحيلان 70%, Racil Qatil 30%.
نصر كحيلان - Racil Qatil 0:1