Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
01112 اعغغل
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Barakat probeert naar een medespeler te passen. Amin heeft problemen om de bal te vangen. Amin passt de bal in één keer door. Talal rent richting de bal. Talal schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Abu-Bakr is nu in balbezit. Al-Gherini verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Gherini speelt de bal door. Abd-al-Fattah rent richting de bal. Abd-al-Fattah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Barakat speelt de bal door. Zaid kopt de bal weg. Klungelig pakt Nouira de bal. Talal verovert de bal door een tackle van achteren. Talal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khayri is nu in balbezit. Khayri passt de bal in één keer door. Abu-Bakr kan de bal niet met de borst controleren. Al Nasshar verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nasshar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 01112 50%, اعغغل 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
01112 - اعغغل 0:0

78e minuut.
Abu-Bakr kopt de bal weg. Ahmed probeert de bal aan de voet te houden. Abd-al-Fattah begaat een overtreding. Abd-al-Fattah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 01112 44%, اعغغل 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
01112 - اعغغل 0:0