Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sochen Narr Racil Qatil
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Uthman heeft problemen om de bal te vangen. Fikri onderschept slim de pass. Fikri passt de bal met de wreef. Hikmat rent richting de bal. Hikmat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mas`ud geeft een lange en hoge pass. Daar is Faiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Hikmat is nu in balbezit. Hikmat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Atif bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikri onderschept slim de pass. Fikri passt de bal met de wreef. Abd-al-Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Wahab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Uthman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hikmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Uthman rent richting de bal. Uthman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sochen Narr 39%, Racil Qatil 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sochen Narr - Racil Qatil 0:0

48e minuut.
Al-Akram geeft de bal voor. Atif kopt de bal weg. Na`im heeft problemen om de bal te vangen. Uthman is nu in balbezit. Uthman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fikri is nu in balbezit. Abd-al-Wahab is nu in balbezit. Abd-al-Wahab passt de bal zonder na te denken. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sochen Narr 38%, Racil Qatil 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sochen Narr - Racil Qatil 0:0