Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racil Qatil Sochen Narr
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kalabane geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makram met een snelle inworp. Hikmat rent richting de bal. Hikmat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Abd-al-Fattah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Akram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hikmat is nu in balbezit. Hikmat draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Qatil - Sochen Narr 0:1

15e minuut.
Kalabane geeft de bal voor. Hikmat is nu in balbezit. Na`im maakt een afschuwelijke overtreding. Na`im is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Klungelig pakt Latfayak de bal. Hikmat rent richting de bal. Hikmat passt de bal in één keer door. Uthman is nu in balbezit. Uthman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Hikmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hikmat passt de bal met de wreef. Faiz is nu in balbezit. Uthman rent richting de bal. Uthman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Qatil 57%, Sochen Narr 43%.
Racil Qatil - Sochen Narr 0:1

58e minuut.
Atif speelt de bal door. Uthman is nu in balbezit. Hikmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Uthman is nu in balbezit. Uthman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Qatil - Sochen Narr 0:2

63e minuut.
Klungelig pakt Rida de bal. Rida geeft een lange en hoge pass. Uthman rent richting de bal. Hikmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hikmat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Qatil - Sochen Narr 0:3

87e minuut.
Latfayak onderschept slim de pass. Latfayak passt de bal met de wreef. Qasim is nu in balbezit. Abd-al-Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Wahab draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Qatil 56%, Sochen Narr 44%.
Racil Qatil - Sochen Narr 0:3