Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:49
  • Competitiewedstrijd: Botola Pro
  • Stadion: Whit029 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28638
Whit029 atlas2007
A03 Tactiek maintien
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 45
very good Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Doukali kopt de bal weg. Piriquito probeert de bal aan de voet te houden. Noussair bereikt de bal nog maar net als eerste. Noussair draait met de bal, schiet en ... Taribella probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine passt de bal zonder na te denken. Noussair is nu in balbezit. Noussair haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Whit029 - atlas2007 0:1

22e minuut.
Zakroum geeft de bal voor. Cirignani kopt de bal weg. Ferbar probeert naar een medespeler te passen. Elčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Elčík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Piriquito passt de bal zonder na te denken. Ferbar is nu in balbezit. Ferbar passt de bal met de wreef. Elčík heeft problemen om de bal te vangen. Elčík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zahir trapt de bal weg. Cirignani kopt de bal weg. Ferbar probeert naar een medespeler te passen. Morena is nu in balbezit. Morena draait met de bal, schiet en ... Zahir bokst de bal weg.

45e minuut.
Elčík speelt de bal door. Ferbar rent richting de bal. Ferbar met een sublieme pass. Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whit029 42%, atlas2007 58%.
Whit029 - atlas2007 0:1

52e minuut.
Elčík rent richting de bal. Elčík geeft een hoge lob. Morena rent richting de bal. Morena haalt uit met een fantastische trap. Zahir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Whit029 - atlas2007 1:1

57e minuut.
Klungelig pakt Morena de bal. Morena haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Musa de bal. Morena is nu in balbezit. Morena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Rosta komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Bergdich komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Morena passt de bal in één keer door. Ferbar is nu in balbezit. Ferbar speelt de bal door. Bergdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergdich haalt uit met een fantastische trap. Zahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Cirignani kopt de bal weg. Morena rent richting de bal. Morena passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bergdich de bal. Bergdich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cirignani met een sublieme pass. Naji met een sublieme pass. Ferbar controleert de bal met de borst. Morena rent richting de bal. Morena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Piriquito probeert naar een medespeler te passen. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine speelt de bal door. Noussair rent richting de bal. Noussair schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Whit029 - atlas2007 1:2

75e minuut.
Qasimi passt de bal in één keer door. Abbasi rent richting de bal. Abbasi passt de bal met de wreef. Doukali rent richting de bal. Doukali schiet op doel. Leste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Manari geeft een lange en hoge pass. Morena rent richting de bal. Morena passt de bal in één keer door. Bergdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergdich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whit029 39%, atlas2007 61%.
Whit029 - atlas2007 1:2