Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
جمعية اسي ميلان L A F U R I A R O J A
442 A Tactiek Luis Enriqué
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 31.1
poor Schieten weak
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
García Silva passt de bal met de wreef. El Ahmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi passt de bal met de wreef. Baldessari rent richting de bal. Baldessari schiet op doel. Kadioui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Fahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan verovert de bal door een tackle van achteren. Baldessari rent richting de bal. Baldessari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
جمعية اسي ميلان - L A F U R I A R O J A 0:1

16e minuut.
Moujtahid speelt de bal door. Klungelig pakt Ramadan de bal. Baldessari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
El Ahmadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan passt de bal met de wreef. Mengardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Kadioui met een harde bal richting middenveld. Sucigan kopt de bal weg. Baldessari rent richting de bal. Baldessari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sabir geeft een lange en hoge pass. Baldessari kopt de bal weg. Fekih speelt de bal door. Mengardi is nu in balbezit. Mengardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: جمعية اسي ميلان 65%, L A F U R I A R O J A 35%.
جمعية اسي ميلان - L A F U R I A R O J A 0:1

46e minuut.
Maćkowicz passt de bal zonder na te denken. El-Jarmouni is nu in balbezit. El-Jarmouni passt de bal in één keer door. Mengardi is nu in balbezit. Mengardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Maćkowicz geeft de bal voor. Chouchane kopt de bal weg. García Silva heeft problemen om de bal te vangen. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Chouchane geeft een hoge lob. Sucigan kopt de bal weg. Klungelig pakt Fahid de bal. Mengardi rent richting de bal. Mengardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Fekih geeft een lange en hoge pass. El Ahmadi is nu in balbezit. El Ahmadi passt de bal in één keer door. Mengardi is nu in balbezit. Mengardi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Mengardi passt de bal in één keer door. Sucigan rent richting de bal. Sucigan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baldessari de bal. Baldessari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
جمعية اسي ميلان - L A F U R I A R O J A 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: جمعية اسي ميلان 62%, L A F U R I A R O J A 38%.
جمعية اسي ميلان - L A F U R I A R O J A 0:2